ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο αντιηλιακό προσώπου;

Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο αντιηλιακό προσώπου;

Ο τύπος της επιδερμίδας σας και τα χαρακτηριστικά της είναι αυτά που θα καθορίσουν το κατάλληλο αντιηλιακό προσώπου για τις δικές σας, ιδιαίτερες ανάγκες.

Κάθε δέρμα είναι μοναδικό και χρειάζεται ειδική αντιηλιακή προστασία. Λαμβάνοντας υπόψιν τις διαφορετικές ανάγκες στον κάθε τύπο επιδερμίδας είναι σημαντικό το αντιηλιακό προσώπου που θα επιλέξετε εκτός από αντιηλιακή προστασία να έχει και εξειδικευμένη δράση. Η σωστή επιλογή αντιηλιακού προσώπου θα χαρίσει άνεση στην επιδερμίδας σας και θα κάνει την προστασία σας από τον ήλιο μια ευχάριστη φροντίδα. Αναγνωρίστε τον τύπο επιδερμίδας σας αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και ανακαλύψτε το αντιηλιακό προσώπου που σας ταιριάζει.

ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Θα την αναγνωρίσετε από τους ορατούς πόρους και τη περίσσεια λιπαρότητας στην Τ ζώνη, δηλαδή μέτωπο, μύτη, πηγούνι. Πιθανό να εμφανίζει μαύρα ή λευκά στίγματα ή και κάποια σπυράκια. Επιλέξτε ένα αντιηλιακό προσώπου με ελαφριά υφή και δραστικά συστατικά που να ρυθμίζουν τη λιπαρότητα, όπως την αντιηλιακή κρέμα προσώπου της APIVITA με δείκτη SPF 30 για λιπαρές – μεικτές επιδερμίδες. Το δραστικό μείγμα ιπποκάστανου και γλυκύριζας θα σας χαρίσει ματ αποτέλεσμα.

ΞΗΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Οι πόροι είναι αόρατοι και η αίσθηση τραβήγματος είναι έντονη σχεδόν σε όλο το πρόσωπο. Το δέρμα παρουσιάζει τραχύτητα και θαμπάδα. Χρησιμοποιείστε το αντιηλιακό προσώπου που θα καλύπτει την ιδιαίτερη ανάγκη της επιδερμίδας σας που είναι η ενυδάτωση. Το αντιηλιακό προσώπου apivita suncare για ξηρές επιδερμίδες με SPF 30 με υαλουρονικό οξύ και θαλάσσια λεβάντα θα σας δώσει την επιπλέον ενυδάτωση που χρειάζεστε.

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Αψεγάδιαστη όψη, απόλυτη ισορροπία μεταξύ υγρασίας και λιπαρότητας και άνεση στην επιδερμίδα. Για να διατηρήσετε τα «κεκτημένα» σας επιλέξτε ένα αντιηλιακό προσώπου με λεπτή υφή. Ιδανική πρόταση η αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής με χρώμα apivita suncare spf 30 που μπορεί να αντικαταστήσει και το make up σας ακόμα και για όλη τη χρονιά.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ιδιαίτερα ευάλωτη σε εξωτερικούς παράγοντες όπως ο ήλιος, ο αέρας, οι αλλαγές στη θερμοκρασία ακόμα και το νερό. Έχει ανάγκη από υψηλή προστασία και καταπραϋντική δράση. Εξειδικευμένη πρόταση αποτελεί το αντιηλιακό προσώπου της APIVITA για ευαίσθητες επιδερμίδες SPF 50+. Οι δραστικές ουσίες που προέρχονται από τα κόκκινα και καφέ φύκια καταπραΰνουν και προλαμβάνουν τη δημιουργία ερεθισμών από την έκθεση στον ήλιο.

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΠΑΝΑΔΕΣ: οι καφέ κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό ή και στα χέρια καθορίζουν ξεκάθαρα την ανάγκη χρήσης αντιηλιακού πολύ υψηλής προστασίας με εξειδικευμένη δράση κατά των πανάδων. Προστατευτείτε από τον ήλιο όλο το χρόνο επιλέγοντας το αντιηλιακό προσώπου της APIVITA SUNCARE spf 50 για πανάδες. Η αχιλλέα και τα βλαστοκύτταρα κριτάμου αποχρωματίζουν τις πανάδες και προλαμβάνουν τη δημιουργία νέων. Αν έχετε ήδη πολλές πανάδες και θέλετε να δώσετε στην επιδερμίδα σας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο επιλέξτε το αντιηλιακό προσώπου APIVITA SUNCARE SPF 50 για πανάδες με χρώμα.

ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Μαθαίνω για την αντιηλιακή προστασία...